Toimitusehdot

VERKKOKAUPAN SOPIMUSEHDOT

10.5.2022

1. YLEISTÄ

Nämä sopimusehdot koskevat Pyörämyynti Hatusen verkkokauppaa osoitteessa http://www.hatunen.fi. Toiminnasta vastaa Hatusen Liiketilat Oy, Parolantie 46 13720 Parola.

Yrityksen Y-tunnus 0865344-4

Käyttämällä Hatunen.fi verkkokauppaa hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.

Pyörämyynti Hatunen ei takaa verkkokaupan keskeytyksetöntä tai virheetöntä toimintaa.

Pyörämyynti Hatusella on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja julkaisemalla päivitetyt ehdot verkkokaupan sivuilla. Tutustu kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää, että noudatat verkkokaupan sopimusehtoja ja annat itseäsi koskevat tiedot oikein. Pyörämyynti Hatunen ei vastaa siitä, jos tietojen virheellisyyden vuoksi et saa tilaustasi, tilaus- tai toimitusvahvistusta tai muita asiakirjoja. Henkilötietojasi säilytetään tuotteen palautusajan päättymiseen asti Pyörämyynti Hatusen verkkokaupan rekisterissä.

VERKKOKAUPAN MYYJÄT

Verkkokaupassa myydään tuotteita ja palveluita, joiden kuluttajansuojalain mukainen myyjä on Hatusen Liiketilat Oy/Pyörämyynti Hatunen

Tuotteella tarkoitetaan sekä verkkokaupan tuotteita että palveluita.

2. VERKKOKAUPASTA TILAAMINEN

Voit tilata tuotteita ilman rekisteröitymistä. Sinun tulee antaa tilauksen yhteydessä vähintään kaikki tilausta varten edellytetyt tiedot. Tuotteen saatavuus ja arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilauksen
yhteydessä.

Vastaanotettuasi tuotteen tarkista, että lähetys on oikea ja ulkoisesti ehjä. Havaitessasi vaurion, ilmoita vahingosta myyjälle heti. Sinulla on 7 päivää aikaa ilmoittaa mahdollisista näkyvistä
kuljetusvaurioista, minkä jälkeen tehtyjä ilmoituksia kuljetusvaurioista ei hyväksytä.

Voit tutustua tuotteisiin ja palauttaa tuotteet Myyjälle 14 päivän aikana tuotteiden vastaanottamisesta.

Lähetämme sinulle tilauksesta sähköpostiin kuitin, josta voit tarkistaa tilauksen tiedot. Tilauksen kuitti on hyvä säilyttää mahdollista myöhempää tarvetta varten.

MAKSAMINEN

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

TILAUSRAJOITUKSET

Verkkokaupasta voivat tehdä ostoksia vain 15 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotiaat voivat maksaa ostoksensa vain verkkomaksulla.

MYYJÄN OIKEUS TILAUKSEN PERUMISEEN

Mikäli jotakin tilaamaasi tuotetta ei ole saatavilla, olemme sinuun yhteydessä. Tarvittaessa myyjällä on oikeus perua kauppa. Joissakin tapauksissa tilattu tuote voi olla loppunut varastostamme.
Tuotteen ollessa loppu, asiasta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse. Puuttuva tuote hyvitetään asiakkaalle tilauksen maksutavan mukaan.

Mikäli jonkin tuotteen kysyntä ylittää saatavilla olevien tuotteiden määrän, on myyjällä oikeus rajoittaa tilausmääriä siten, että mahdollisimman moni tuotteesta kiinnostunut voisi sen verkkokaupasta ostaa.

TOIMITUSTAVAT JA -KULUT

Tilatut tuotteet toimitetaan pakettiautomaattiin tai Postin osoittamaan toimituspisteeseen. Voit noutaa ostokset myös myymälästämme Parolasta.

Toimituskulut maksetaan tuotteiden maksun yhteydessä.

TUOTTEEN TOIMITTAMINEN

Kun tuotetta löytyy varastosta, on arvioitu toimitusaika 1–5 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan.

Jos tilaus sisältää useampia tuotteita, pyritään varastosta löytyvät tuotteet toimittamaan samassa lähetyksessä. Mikäli tuote on tilapäisesti loppu tai tuotteella on poikkeava toimitusajankohta,
toimitamme tuotteen jälkitoimituksena.

3. PALAUTUS

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita ja tuote on palautettava 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla, ellei toisin sovita. Otathan yhteyttä ennen palautuksen lähettämistä oikean lähetystavan varmistamiseksi.

Palautukset lähetetään osoitteeseen:
Pyörämyynti Hatunen, Parolantie 46 13720 Parola

MAKSUSUORITUKSEN PALAUTTAMINEN

Pyörämyynti Hatunen palauttaa maksusuorituksesi 14 päivän kuluessa palautusilmoituksen saatuaan edellyttäen, että palautus on vastaanotettu, tai olet osoittanut lähettäneesi tuotteet
takaisin. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme tilauksen perustoimitusmaksun.

Maksukorttiveloitukset palautamme samalle kortille, jolla maksu on suoritettu. Mikäli olet maksanut tilauksen verkkopankissa ja palautat tuotteita, sinulle saatetaan lähettää pankista riippuen
sähköpostiviesti, jonka sisältämän linkin kautta pääset kirjautumaan omilla pankkitunnuksillasi järjestelmään, johon voit syöttää tilinumerosi maksunpalautusta varten.

Jos olet valinnut maksutavaksi laskun ja haluat palauttaa osan tuotteista, voit vähentää palautettavien tuotteiden hinnan lähetystä koskevan laskun loppusummasta. Palauttaessasi vain osan tilauksen tuotteista, sinun tulee kuitenkin maksaa toimituskulut. Mikäli palautat koko lähetyksen, voit hävittää tilaukseen liittyvän laskun.

TAKUU JA MYYJÄN VIRHEVASTUU

Takuu ei rajoita kuluttajansuojalaissa tarkoitettua myyjän virhevastuuta. Tilauksen mukana tullut lähete toimii takuutodistuksena. Takuuseen sovelletaan tuotteen mukana tulleita takuuehtoja, joihin
saattaa sisältyä rajoituksia.

Takuuaikana myyjä voi vapautua takuuajan vastuusta ainoastaan, mikäli se osoittaa, että tuotteen virheellisyys tai rikkoutuminen on aiheutunut tapaturmasta, tuotteen vääränlaisesta käsittelystä tai
muusta asiakkaan vastuulla olevasta seikasta.

Asiakkaan tulee ilmoittaa myyjälle tuotteen virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen. Virheilmoituksen voi tehdä kuitenkin aina kahden kuukauden kuluessa siitä, kun asiakas havaitsi virheen.

HINTAVIRHEET

Tuotteen myyjä pidättää oikeuden perua tilauksen, kun kyseessä on selvä hintavirhe. Tällä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa selvästi tuotteen tavanomaisesta hintatasosta, että asiakkaan tulisi ymmärtää, että kyseessä on virhe. Selvänä hintavirheenä pidettäisiin esimerkiksi sitä, että tuotteen hinta on 0,00 euroa tai hintaa ei ole ollenkaan, tai jos satojen eurojen arvoisen tuotteen hinnaksi on esitetty niin alhainen hinta, että sitä voidaan yleisen käsityksen mukaan pitää virheellisenä.

YLIVOIMAINEN ESTE

Pyörämyynti Hatunen ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei ole voitu välttää.